Horeca Webzine België - Nederland

HORECA WEBZINE

België - Nederland

Horeca Webzine België – Nederland is hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in België en Nederland.

Horeca Webzine gratis abonnement tweewekelijks

Op deze pagina van Horeca Webzine vind je interessant nieuws van en voor de horeca in België en Nederland. 

Via deze pagina van Horeca Webzine vind je heel wat interessante tips, weetjes en recepten van en voor de horeca in België en Nederland.

Interessante communities van en voor de horeca in België en Nederland werden verzameld op deze pagina van Horeca Webzine. 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

De HORECA en haar HORECALEVERANCIERS

Het woord horeca is een samentrekking van hotel (HO), restaurant (RE) en café (CA). Binnen de horecasector vinden we heel wat verschillende soorten zaken.   

In het overzicht van Horeca Webzine onderscheiden we de horecazaken die vooral dranken (CA), eten aan de kaart (RE) en een overnachting (HO) aanbieden. 

Zonder horecaleveranciers, geen horeca. De relatie tussen de horecazaken en de leveranciers is erg belangrijk. Ze zijn van hen afhankelijk. De intensiteit van de samenwerking hangt uiteraard af van de soort horecazaak. De één werkt als kleine zelfstandige, de andere heeft een nationaal werkveld.

Als horecaondernemer vind je in onze database de meest geschikte en betrouwbare horecaleveranciers.

Drinken

Horecazaken in België en Nederland waar het aanbieden van koude en/of warme dranken de core-business is zoals cafés, volkscafés, kroegen, tavernes, tea-rooms, koffiehuizen, cocktailbars, nightbars, edm.

horeca webzine restaurant brasserie bistro taverne snackbar

Eten ter plaatse

Horecazaken in België en Nederland waar het aanbieden van eten aan de kaart de core-business is zoals restaurants, brasseries, bistro’s, tavernes, snackbars, eetcafés, pannenkoekenhuisjes, grand-cafés, edm.

horeca webzine fastfood hamburger pizza broodjeszaken frituren

Fast Food

Horecazaken in België en Nederland waar het aanbieden van een snelle hap (fastfood) al dan niet om mee te nemen de core-business is zoals frituren, broodjeszaken, hamburgertenten, pizza-drive-ins, edm.

Overnachten

Horecazaken in België en Nederland waar het aanbieden van een overnachting met ontbijt en extra diensten de core-business is zoals de diverse hotels, Bed&Breakfasts, resorts, hostels, motels, botels, edm.

catering traiteur horeca webzine magazine CHR

Catering

Door gebruik te maken van een Belgische of Nederlandse cateringservice of traiteur, neem je een groot deel van de werkzaamheden uit handen. Met een cateringservice hoef je enkel je wensen kenbaar te maken tijdens een afspraak.

Foodtrucks

Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen dat in België en Nederland een onmisbaar onderdeel is geworden van festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, enz.

feestzaal-feestzalen-salles-des-fêtes-horeca-webzine-magazine-CHR

Feestzalen

Elk geslaagd feest of event begint bij het vinden van de meest geschikte locatie. Hier vind je een feestzaal voor je trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaarsfeest, jubileumfeest, personeelsfeest,… in België en Nederland.

horecaleveranciers leverancier fournisseurs horeca webzine CHR magazine

Horecaleveranciers

Horecaleveranciers zijn bedrijven die typische food & non-food producten en diensten leveren aan horecazaken. Vind in onze database betrouwbare horecaleveranciers: fabrikanten, groothandels, makelaars, edm.

Je bedrijf, producten of diensten promoten via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan op verschillende manieren naargelang je nu een horecazaak hebt, een cateringbedrijf of een feestzaal runt, een muziekband of animatiegroep hebt, consultant, makelaar of horecaleverancier bent.

Gratis voor horeca, catering, feestzalen en foodtrucks

Link Building via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan gratis als horecazaak, cateringbedrijf, feestzaal of foodtruck. Er is slechts één voorwaarde; bekijk die!
 
 
partners premium horeca webzine oktober 2023

Premium Partners

Link Building via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan ook als verhuurmaatschappij, makelaar of toeleverancier tegen heel sociale tarieven.

Premium Partners van Horeca Webzine zijn geen eenmalige adverteerders!